Min ''andra'' blogg

Ta och besök min andra blogg www.photobysannaa.blogg.se där jag bloggar om både mitt vardagliga liv OCH mitt hästliv och det är mer uppdatering på denna bloggen men självklart kommer jag INTE sluta blogga på denna bloggen, utan kommer bara blogga om hästar på denna bloggen. 

Hade tråkigt och fixade lite i gimp

Hade lite tråkigt och fixade lite i gimp, fick ihop en bild jag är rätt så nöjd med, here we go.
håller på att lära mig, haha. 

Överlycklig

Fick veta igår ett väldigt roligt besked och jag blev verkligen överlycklig och kommer inte skriva ut något på bloggen än, utan det får ni veta senare. Hoppas verkligen allt funkar för då kör jag! 
 En liten ledtråd är att ni kommer kanske få veta nästa veckan någon gång. ;) 

Ridpasset igår - hoppning

Det blev att fara till ridhuset igår och vi hoppade lite, gick så sjukt bra, stannade aldrig och rev bara en gång. Hon älskar verkligen att hoppa och hon blir riktigt pigg i hoppning, himla roligt. 

Hoppar ni med era islandshästar? 


Tautas fina ben efter en uteritt

Nu kommer äntligen ett inlägg, bra va? Jag skrittade mest bort ifrån stallet för hon var så himla pigg så då fick hon gott gå, sen när hon lugnat ner sig så travade jag, gick jätte bra!
Nu får hon vila och på söndag då blir det att rida för ridlärare, taggar som tusen nu!

(Förlåt för dåliga mobilbilder) haha, hon blev lite skimmel ett tag där! ;) 


Viktiga saker att ta upp i bloggen

1. Jag vill tacka för alla svaren som jag ställde i ett inlägg som nu är raderat, men jag har lärt mig massor av nytt, tack alla som hjälpte mig. 
 
2. Nu börjar skolan och jag kommer hem halv fem varje dag förutom en dag och sen har jag både medryttarhäst, ridskolan, fotbollen, skola, vännerna som tar mycket tid och jag kommer inte kunna blogga lika mycket, men jag ska försöka göra många tidinställda när jag har tid. Självklart kommer jag blogga när jag ridit osv, så sluta inte läsa bloggen. 

Gammal/Ny

Jag fixade lite på min header så den såg snyggare ut, så kommer visa alla headers jag haft under de månader jag bloggat här, ni får gärna kommentera vilken som är snyggast! 
 
Första designen
Andra designen
Lite mer fix på den andra designen. 

Dagens planering

Igår var jag till ridhuset och red för ridlärare och det gick super, så idag ska jag bara repetera allt som var igår på ridbanan, jag vaknade nyss så ska nog fara dit snart. Kameran kanske hänger med också eller att monica filmar när jag rider, men jag får se! 

Dagens ridpass - ÖVERLYCKLIG

Jag är så glad över dagens ridpass, tränaren var super och vi fixade att tauta äntligen börjat smått börjat fatta vad tölta är, det blev bara några steg men bättre än inget! YES! Tränaren tyckte att tauta var en underbar häst med super fin trav och fina muskler så nu kör vi!


Wow

 
får rysningar i hela kroppen när jag ser på denna video, underbart. 

Tauta hoppar i våras


Nytt objektiv

Äntligen har jag beställt nytt objektiv, har alltid haft standard objektivet 55mm, vilket inte är det bästa! Jag hoppas verkligen detta blir jätte bra då jag fotograferar mycket hopptävlingar. 
 
Har ni detta objtektiv/känner någon son har, kommentera direkt!

Första videobloggen

Första ''videobloggen'' ute, ni får även se när jag rider på slutet, enjoy! 

Atli pojken

När jag fotograferade passade jag på att fota Atli också, så otroligt fin pojke. 

Äntligen beställt

Nyss beställt nytt träns till Tauta och sen unnade jag mig själv en ''mössa'' man kan ha under hjälmen, brukar ha ett tjockt pannband som blir bara jobbigt att ha under hjälmen så jag hoppas denna är varm och bra.
 
Vad tycker ni om tränset? Någon som köpt det? Kommentera direkt. 

Vad vill ni läsa om?

Jag har bloggtorka och alla mina idéer är helt slut. Jag vet inte om ''dagens ridpass'' är så roligt att läsa varje dag? Säg vad ni tycker och vad som saknas i min blogg.
Ni som har islandshästblogg, länka den i en kommentar så kanske jag får lite inspration. 
 
HJÄLP MIG!

GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0