Ridpassen idag

Eftersom båda hästarma ska till ridhuset imorgon så var det att ta det lungt med båda två, så det blev två lunga pass idag. Idag har jag även ställt fram en timme så nu blir det ljusare längre, så nu kan man rida på kvällen.
 
Passur: Först red min lillasyrra litegrann sen tog jag och ställde igenom honom ordentligt, försökte få honom mjuk och sedan slutade jag passet med att ta några skutt över cavaletti så han fick ha lite roligt. 
 
Tauta: Hon var mest förtjust över att en del av snön hade tinat på ridbanan så hon ville bara hålla på att gräva. Men jag jobbade med skänkelvilkningar och mycket voltarbete sen galopperade jag några varv för att hon skulle få sträcka ut. Hon var himla snäll och lyssnade bra fast en del av snön var borta från ridbanan, haha! 
Mina två sötnosar på samma bild, hihi ♥

Ny header

Nya är headern uppe och nya bilder till menyn. Fixade också lite små saker som skugga bakom hedern, större inläggs yta osv. Jag är faktiskt nöjd och nu ska jag verkligen skärpa mig med bloggningen. 
Vad tycker ni om headern? 

Äntligen

Har varit oaktiv väldigt länge nu men ska skärpa mig med inläggen. Har varit i stallet och tagit massvis med bilder så det kommer en ny header ikväll, då hoppas jag att jag får tillbaka blogglusten.

Jetset och Ida


Sjuk

Jag är sjuk och kan därför inte fara till stallet och har då inget att blogga om men så snabbt jag blir frisk så börjar jag blogga igen, om ni kommer på något jag kan blogga om så får ni kommentera. 

New in

När jag kom till stallet såg jag att Monica hade köpte nya transportskydd till Tauta och Passur. Himlar vad glad jag blev för dom förra var så jobbiga att ta på, vill bara testa dem nya direkt. 
himla fina är dom också, älskar den guldiga kanten och färgen var inte helt fel heller.

Svar på tal

Super roligt att ni kommenterar men var inte anonyma, om du inte har mejl eller blogg så skriv gärna namn. Jag svarar alltid, även fast det är anonym, det är bara så mycket jobbigare att göra ett inlägg. 
Svar: Ja det är jag som rider i videon. :) 

Söker någon som gör fina videosar

Jag söker någon som kan göra en video med jag och tauta med bilder och videosar och såklart musik i bakgrunden. Det ska vara fint gjort och fint ihopklippt. Jag skickar självklart bilder och videosar, kommentera om du gör videosar eller om du vet någon som gör fina videosar. 

Min galna sötnos

Jag var och tränade för ridlärare iförgår, första passet sen vintervilan och hon var ganska busig imellanåt men denna träningen var underbar för hon samlade sig bra och var avslappnad för det mesta och filmen ni ser är bara 30 sekunder av passet så ni ser det värsta av ridlektionen på filmen. 

(sämst kvalla då jag filmade från min mammas mobil som är från stenåldern och ha inte högsta ljud på datorn för musiken är brusig imellanåt) 


RSS 2.0