BYTT PORTAL!

Jag har bytt blogg till http://sannas.horseworld.se/, gå in där och spara bloggen i dina favorit så du kommer ihåg att jag har bytt. Jag kommer testa den under ett tag, trivs jag inte så kommer jag tillbaka. 
 
http://sannas.horseworld.se/ ← KLICKA DÄR. 

Ny design snart

Jag är riktigt less på designen jag har nu och direkt när jag har tid så ska jag sätta mig ner och göra en helt ny design och försöka få det så bra som möjligt. Gillar stilrena designer med fina detaljer. Så snaaart.. 

#Bieberfever

Såg filmen never say never för någon vecka sedan och sedan blev jag helt fast.. jag har seriöst bieberfever just nu. Sett filmen 3 gånger på en vecka, lyssnar hela tiden på han. Inte nog med att han sjunger bra, han är sjukt snygg också, haha. Gillade inte alls han innan och filmen fick mig att ändra mig uppfattning helt.


Förlåt för dålig uppdatering

Haft jätte dålig uppdatering senaste dagarna, har firat valborg med bästa vän och har jätte mycket plugg att göra. Har fortfarande ton med plugg kvar att göra, men ska försöka bättre mig med bloggning. Hade tänkt lägga upp en video men eftersom inget vill funka för mig så från ni massvis med text istället.
 
Igår tränade jag tempoväxlingar i galopp i ridhuset med Tauta eftersom jag var ledig kunde jag fara mitt i dagen till ridhuset och det inga andra hästar så det var rikigt kul att ha ett helt ridhus för oss själva. Tauta skötte sig så himla bra, lastningen går verkligen super bra nu ♥ 

RSS 2.0